RDE forum

Forside Fora Kommunikation Debatforum RDE forum

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #3513
   ole puschl
   Keymaster

   Kære HB.

   Jeg har vovet mig indenfor i RDE forum.

   Jeg har længe tænkt at RDE forum ikke var et sted for pæne mennesker, men efter nærmere eftertanke vil jeg forfægte det synspunkt, at dér hvor de fleste ikke-medlemmer er, og hvor vores største kritikere er, dér skal vi selvfølgelig også være tilstede og synlige. 

   Jeg har skrevet et par indlæg til RDE-forum. Jeg har forsøgt at være omhyggelig med ikke at skrive noget, der kan forpligte HB til bestemte, konkrete beslutninger, (det har jeg klart ikke mandat til). 
   Det er faktisk blevet rigtigt pænt modtaget.
   Se sidst i denne tråd: https://rdeforum.dk/viewtopic.php?f=2&t=1084&start=15

   Jeg vil gerne starte en diskussion i HB om vores generelle forhold til RDE forum.
   Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er RDE forum tilstede og synlige i vores nabolag. Vi kan ikke vælge ikke-naboskab, men vi kan vælge nabofjendskab eller vi kan arbejde for det gode naboskab. – Jeg går ind for det sdidste. Det tjener os bedst, også selvom vores nabo har en anden stil end den vi ønsker at se på vores egen hjemmeside eller i OZ.

   Vores nabo forsvinder ikke ved at vi tager bind for øjnene. De bliver blot bekræftede i den nærliggende antagelse, at EDR netop har bind for både øjne og ører, og ikke er noget for dem.
   Lad os istedet være tydeligt tilstede på RDE-forum, lyttende med godt humør. Måske kan vi lære noget, vi kan bruge, når vi i den kommende tid skal arbejde for flere medlemmer i EDR.

   Her er hvad jeg gerne vil argumentere for
   Vi opretter en debatside på hjemmesiden. Ikke et åbent forum – men en debatside, redigeret af en debatredaktør. Helt som dagbladenes debatsektion. På debatsiden optages e-mail fra medlemmerne. Indlæg optages kun hvis emnet er relevant og den sproglige kvalitet lever op hvad vi ønsker skal være standarden for EDR’s medier. Vi cencurerer ikke meninger, men vi forlanger relevans og kvalitet.

   Samtidig kan vi henvise til, at vi har et godt naboskab til et åbent, ucensureret medie, hvor alle kan synge med eget næb, og hvor ledelsen i EDR er synligt tilstede og lyttende.

   Vy 73 de
   OZ1OP, Ole

Viser 0 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.